Kerkstoel Beton is gespecialiseerd in stortklaar beton en aanverwante producten en maakt deel uit van de Groep Kerkstoel.

Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van stortklaar beton. Op ons 4 ha grote terrein in Grobbendonk produceren we stortklaar beton, chape en stabilisé.

 

Dankzij ons moderne en uitgebreide wagenpark, onze moderne machines en de hoge productiecapaciteit, behoort Kerkstoel Beton tot de top in productie en levering van stortklaar beton, chape, stabilisé, schuimbeton en zelfverdichtend beton. De modernste machines zorgen ervoor dat we topkwaliteit en een hoge flexibiliteit kunnen garanderen. Van bestelling tot levering verloopt alles bovendien computergestuurd. Maar het fundament van ons succesrijke bedrijf? Dat zijn onze 25 medewerkers.

 

Kerkstoel Beton levert uiterst snel in de provincies Antwerpen, Limburg en Brabant én is prima bereikbaar: ons bedrijf bevindt zich immers langs de E313 in Grobbendonk, vlakbij de op- en afritten van Herentals-West.