• MVO rapport

Zelfverdichtend beton

Zelfverdichtend beton is een betonsoort met een zeer hoge vloeibaarheid, die na het storten ook niet meer verdicht moet worden. Door de speciale samenstelling is zelfverdichtend beton in staat om door een dicht wapeningsnet of andere hindernissen heen, de bekisting volledig te vullen. Hierdoor is het ideaal voor (prefab) balken, kolommen, trappen, …

Zelfverdichtend beton blijft uiteraard homogeen tijdens het transport, het verpompen en het verwerken.

Voordelen

Met zelfverdichtend beton van Kerkstoel kiest u voor zekerheid en kwaliteit. Omdat we werken met een eigen moderne betoncentrale en een ruim wagenpark betonmixers kunnen we altijd een perfecte timing en optimale service garanderen. Maar zelfverdichtend beton heeft nog een pak andere voordelen:

  • Het beton trillen of verdichten is niet nodig, waardoor u minder mankracht nodig hebt op de werf én geen geluidshinder veroorzaakt.
  • Moeilijke en fijne bekistingen vormen geen enkel probleem.
  • Tot slot is het betonoppervlak volledig glad en vertoont het nauwelijks poriën.

Perfecte timing

Omdat we een eigen betoncentrale hebben, een ruim wagenpark betonmixers en een vlotte betonpompservice, kunnen we de levering van uw zelfverdichtend beton perfect timen. Alles wordt op één centraal punt gecoördineerd.

Hoe gaat u veilig om met zelfverdichtend beton?

Veiligheid krijgt bij ons hoogste prioriteit. Daarom werkten we een gedetailleerde veiligheidsbrochure uit, die we u op aanvraag graag toesturen.

Wil u zelfverdichtend beton bestellen?

  • Bel en bestel: 014 / 50 77 62 of 014 / 50 00 31.
  • Ook voor chape, metsmortel, stortklaar beton, schuimbeton en stabilisé kan u bij ons terecht.

Wagenpark

CONTACT

CONTACTFORMULIER

Stel hier je vraag en we antwoorden u zo spoedig mogelijk